Workshop: Depasirea dificultatilor in relatia de cuplu (26 noiembrie)

11.11.2011by: Radu Nicolae Cocea

Depasirea dificultatilor in relatia de cuplu

Acest workshop dedicat relatiei de cuplu are ca obiectiv dobandirea informatiilor si a abilitatilor necesare pentru a gestiona cu succes 7 situatii dificile care pot aparea la un moment dat in orice relatie de cuplu:

1. Poluarea relationala – cand reprosurile, devalorizarile, criticile si alte mesaje de acest gen creeaza o relatie toxica; 2. Nemultumirea pentru asteptarile nesatisfacute; 3. Infidelitatea – principala cauza de divort, conform statisticilor; 4. Gelozia – pentru ca de multe ori, nu infidelitatea existenta sau presupusa a unuia dintre parteneri e ceea ce distruge o relatie, ci gelozia celuilalt; 5. Schimbarea – aparitia momentului cand unul din parteneri vrea sa petreaca timp fara celalalt; 6. Interventia unui model comportamental sau a unei persoane din trecut; 7. Inertia – cand lipsa unui proiect in comun genereaza multa confuzie in relatie.

Este posibil, dar nu necesar, sa veniti cu partenera/partenerul. De ce? Pentru ca scopul acestui workshop este sa va ofere informatiile necesare pentru a putea sa creati dumneavoastra schimbarea de care aveti nevoie.

 

 

@

formular pentru contact

Reproducerea acestui text sau orice adaptare a acestuia sunt sanctionate potrivit art.140 din legea nr. 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe.